Persoonlijk advies/maatwerk

Jovas heeft gespecialiseerde medewerkers die u advies op maat bieden. Voor uw specifieke situatie wordt er gezocht naar een oplossing die zowel aan de wet- en regelgeving voldoet en die voor u en uw dieren zo optimaal mogelijk is.

Wanneer het gaat om een renovatieproject met mestpannen, komt onze vertegenwoordiger eerst bij u langs om de huidige situatie te bekijken en met u te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Bij een nieuwbouwproject kan de vertegenwoordiger bij u langskomen, maar u kunt ook een bezoek brengen aan onze showroom of ons de tekeningen toesturen. Na aanleiding van de tekeningen of het eerste gesprek, brengen wij een offerte uit. Nadat wij opdracht van u hebben gekregen voor het leveren van de materialen, maken wij een tekening van de mestpannen, incl. legplan of een tekening van hoe de riolering gelegd moet worden. Bij mestpannen voor een renovatieproject komt onze projectbegeleider bij u langs om alles goed in te meten, voordat de mestpannen besteld worden.

Voor aanvang van de montagewerkzaamheden komt onze projectbegeleider bij u langs om de materialen vanaf ons magazijn bij u te leveren. Hij zal u dan ook het eventuele legplan overhandigen en kort uitleg geven over de beste werkwijze. Indien gewenst kan hij ook langer inplannen om u te laten zien hoe de pannen gemonteerd moeten worden, door de eerste pannen samen met u te monteren.

We kunnen standaard producten leveren, maar ook producten op maat. Buizen kunnen bijvoorbeeld op lijn op maat worden geproduceerd of later op maat worden gezaagd. Dit bespaart afval en arbeid. Daarnaast kunnen we de buizen zonder of met aangevormde mof leveren. Ook hulpstukken, zoals bezande T-stukken of bochten of instortmoffen, maken wij op maat en leveren wij kant en klaar af op de bouw.